Sunday, December 11, 2011

ULTIMATED YEAR END GIVE AWAY by NISA KAY



hiii and assalamualaikum.
tentu korang lama tunggu kan. yala entry aku yang disini macam gantung pula kan. (for those yang nda paham, gantung mean nda habis cerita).  sekarang aku mau cerita laa nie.




begini, hari tu aku pergi usha blog nisa kay. jadi terbaca entry dia yang ini, so terdetik hati pula mau ikut. saja jak mau cuba-cuba nasib. at least dapat berkenalan dengan penulisnya. lagipun guys, hadiah awesome gila. sampai mau kelip mata pun payah tengok hadiah dia. gilaaaa banyakkk, hebattt, fashionable. saya memang sukaaa.




korangg pergi laa usha blog dia, jangan lupa follow and ikut sekali GA nie. cara dia senang jak pun. bukan minta kamu pergi bayar kat bank pun. mari sini aku tunjuk.




FIRST STEP
: buat dulu entry tajuk "THE ULTIMATED YEAR END GIVEAWAY by NISA KAY" alaa, senang jak. macam yang sedang aku buat nie laa. senang kan?




SECOND STEP
: letak banner giveaway dia. ada kat entry aku yang nie. alaa, kat awal-awal tu aku dah letak banner dia pun. tapi memandang aku nie disable right-click korang mau nda mau terpaksa juga copy banner tu kat sini, jangan nda copy pulaaa tau. tu syarat wajib.








THIRD & FOURTH STEP
: kena copy semua sponsorr dan letak dalam entry yang bakal korang buat tu. bukan kena buat kat entry saja tapi kat bloglist pun kena buat gak. aku dah buat.korang bila mau buat? yang ada fan page kena like juga tau.






FIFTH STEP
: Korangg baik promote habis-habisan entry korang sebab ada hadiah untuk top referral. aku pun mau promote sama nie. 




SIXTH STEP
: jangan lupa pula tekan butang like and tweet kat entry sini - kat sini cinta. mesti tauuu.




SEVENTH STEP
: aku dah lie fan page dia kat sini. korang pun jangan lupa like ya. jangannn nda like pulaa. 




EIGHTH STEP
: buat semua step yang aku ajar tadi tu. kenaa buat karang korang nda menang, jangan mau kasih salah aku pula ya.








dahhh ajar dahh. jangan lupa ikut yaa. seriousss, hadiah dia semua AWESOME gila. sponsor pun banyak, hadiah pun pelbagai. aku dengar dah dekat 700++ yang ikut. walaupun aku nda menang kah apa, at least aku dapat kenal dengan blogger kecil molek tu, dapat promote blog dia kat sabah nie anddd lastlyyy, dapat pengalaman mau join contest macam nie.





ohya, tarikh langsung dia dari 6 DISEMBER - 31 DISEMBER. tapi last aku usha fan page dia, dia mention mau tutup awal. so, cepattt la jangan buang masa. karang korang nda dapat, aku ndamau bertanggungjawab pula. Marilah ramai-ramai budak sabah join GA nie. aku sure korang ndakan menyesal punya.





nie senarai hadiah dia. aku bagi link jak. korang usha sendiri laa ya.




nie dari hati aku. sebab aku join GA nie ada dua reason jak. satu sebab aku mau sangat kenal sama Nisa Kay. sebabnya kenapa? dia baik. first time aku inbox (nda pasti inbox ka apa) dia tanya tentang background, dimana time tu aku tanya kat semua yang langsung ndamau layan aku, hanya kerana aku nie blogger baru yang nda famous, dia sorang jak yang balas inbox aku. seriously, aku rasa 'gila baik cewek nie'. thanks kak nisa :) second reason aku join GA nie sebab hadiah yang gempak-gempak, banyak. mau dekat seratus dia punya hadiah kalau kamu mau tau. jadi aku rasa korang tiada sebab kenapa ndamau join GA yang BEST nie.
































till then. jangan lupa buat okay.

6 comments:

  1. Salam, MIRARO pun join jugak. GUDLUCK dear ;)

    ReplyDelete
  2. Tahniah ye sebab dah menang 1 set header + footer + watermark...^_^

    ReplyDelete
  3. yana:yana dapat GA? thanks sebab wish ayue semua.
    syazfida: hihi. thanks:)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum !! Tahniah sebab menang!!

    Ajeyy Rawk

    ReplyDelete
  5. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    ReplyDelete